Darrers programes del 2019!

FOTO: Gstaad Tourismus

A partir del pròxim mes de febrer de l’any vinent el podcast s’emetrà el segon divendres de cada mes a les set del vespre!

Val la pena destacar que els dos capítols que queden per emetre aquesta primera part de la temporada, els referents als mesos de novembre i desembre, es podran escoltar en el nou horari. És a dir, els dies assenyalats a continuació, a les set del vespre.

Els darrers capítols d’aquest 2019 estaran disponibles a partir de les següents dates:

  • «Una tardor a Washington»……………………………………………………………….29/11/19
  • «Una nit al Gasthof Bären envoltats de neu i de llums de colors»…..20/12/19

També voldríem aprofitar per recordar que el mes de gener de 2020 no hi haurà programa perquè l’equip d’Els petits detalls podcasts i d’Experiències Viatgeres haurà estat de Vacances de Nadal des del 23 de desembre, d’enguany, fins al 7 de gener de 2020.