Final d’etapa del podcast «Experiències Viatgeres»

Foto: LeGrandBellevue. Muntatge: @Detallspodcasts.

Després de dues temporades hem decidit posar punt i final a l’aventura del podcast «Experiències Viatgeres».

La veritat és que hi ha diverses raons per les quals hem dut a terme aquesta decisió.

Actualment la situació dels podcasts independents no és gens fàcil i menys quan no hi ha cap mena de sinergia positiva, ni suma d’esforços, per part d’aquells que formem part del sector del podcast independent. Sincerament, també, em pregunto si tots els professionals que en formem part realment som aquí per la nostra passió pels podcasts o, bé, per una altra mena d’interessos. Certament, també, és veritat que tots, absolutament tots, hem de viure. Però, no tinc cap mena de dubte que si fóssim aquí perquè realment ens interessen els podcasts, no pas per altres motius, les coses ens anirien molt millor i sense cap mena de dubte hi haurien moltes més sinergies i moltes més sumes d’esforços. Cada vegada existeixen més estudis realitzats per professionals que fan palès que per les marques, els podcasts són la nova aposta de patrocinis.

Tanmateix cal tenir en compte que en una societat individualitzada, i sense cap mena d’empatia, resulta molt complicat dur a terme aquest tipus de projectes. Em resulta molt curiós que la gent no tinc cap mena de problema en pagar entre 30 i 50 € l’hora a un mecànic, un paleta, un pintor o qualsevol altre professional; en canvi, s’ho pensi més de dues vegades pagar aquestes quantitats per hora a professionals guionistes, assessors de comunicació o bé, periodistes i creadors de continguts. És una vergonya! I la veritat és que ja no sé com explicar-ho perquè s’entengui d’una punyatera vegada.

Aleshores per tots aquests motius i pel fet que ens ha estat impossible monetitzar l’aventura «d’Experiències Viatgeres» hem decidit, amb un consens total, posar punt i final aquesta aventura. Com a responsable de la plataforma de podcasts «Els petits detalls podcasts» i director i presentador, d’aquest podacst, he valorat molt, i he consultat a la resta de l’equip, sí valia la pena arribar fins a final de temporada, al mes de juny, i hem cregut que no, que hauríem perdut el temps.

No tenim tot el temps del món i tenim nous projectes pendents d’estrena a la cartera i, per tant, ens és inviable seguir amb el podcast «Experiències Viatgeres».

Escolta el darrer capítol demà divendres, a les set del vespre, a:

https://elspetitsdetallspodcasts.blogspot.com/2019/07/experiencies-viatgeres.html