Sobre mi

Foto: @EViatgeres/M.Garriga, Suïssa (Jungfraubahn, Lauterbrunnen) juliol, 2014.

Sóc en Bernat de Ciurana un apassionat de les històries boniques que aprecien els petits detalls de la vida. Gaudeixo tant dels petits detalls d’una gran pel·lícula com d’una extraordinària sèrie de televisió o d’un bon llibre. Aquesta predilecció per les històries em ve de petit quan, d’una banda, m’encantava que em llegissin diferents relats i, de l’altra, escoltava la ràdio. Vaig estudiar Comunicació Audiovisual pel meu amor per la ràdio, les narracions radiofòniques, les històries de ficció i pel fet de poder escriure-les.

He creat el podcast “Experiències Viatgeres” per mostrar els petits detalls dels indrets que visito. A través d’uns relats de viatges, en format d’àudio, et delectaràs d’uns moments únics i irrepetibles. Amb ell gaudiràs de les petites coses que et fan sentir especial quan viatges. Com que el fet de viatjar és heterogeni el contingut del programa s’adapta, a la perfecció, a les necessitats de cada oient.

En aquest podcast narro els viatges tal com m’agradaria escoltar-los. El meu aprenentatge ha estat aprendre dels millors. Deixant-me portar a través de les seves narracions. A poc a poc he anat aprenent i creant els meus relats viatgers. El més important és   recordar que dels errors també s’aprèn. Sempre tinc present una frase que li deia el Thomas Wayne al seu fill Bruce: “caiem per tornar-nos a aixecar”. Tot seguit he continuat el camí.

Resulta molt important tenir en compte el que escrivia la novel·lista Maya Angelou, “la gent oblidarà el que vas dir, la gent oblidarà el que vas fer, però la gent mai oblidarà com la vas fer sentir”. D’aquesta manera et sentiràs partícip de la història.

Vaig decidir crear-lo per dedicar-me 100% allò que veritablement m’apassiona i em fa feliç. Ho vaig fer perquè volia ser propietari del meu temps i, d’aquesta manera, escollir les prioritats de la meva vida. Vaig decidir dirigir-me al sector dels viatges perquè m’encanta viatjar i triar quan i com vull gaudir del destí seleccionat. Tots formem part d’una gran història.